ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΑΠΟ ΤΗΝ PIAGGIO HELLAS

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την ελληνική κοινωνία, η PIAGGIO HELLAS προσανατολισμένη στον άξονα της κοινωνικής υπευθυνότητας, επιλέγει να προχωρήσει στη στήριξη των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS Πλαγιαρίου στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας έμπρακτα το κοινωνικό τους έργο για τη στήριξη, φροντίδα και την προστασία των παιδιών.


281212 piaggio xmas tree 2012Η Διοίκηση της PIAGGIO HELLAS επέλεξε να μην προχωρήσει φέτος στην δημιουργία εταιρικών ημερολογίων, αλλά να διαθέσει τα χρήματα αυτά για το κόστος θέρμανσηs κτιρίων του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ SOS Πλαγιαρίου και να συμβάλει με τον τρόπο αυτό στη στήριξη παιδιών τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.
Η ελπίδα στην πιο αγνή της μορφή αντανακλάται σε ένα παιδικό βλέμμα, που ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο. Όλοι εμείς στην PIAGGIO HELLAS μοιραζόμαστε έμπρακτα αυτό το όραμα, και ευχόμαστε σε όλους και ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Δύναμη και Καλές Διαδρομές !

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS.
281212 paidika xoria sosΤα Παιδικά Χωριά SOS, είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο (ΝΠΙΔ), που έχει σκοπό να προστατεύει παιδιά, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Από το 1949 τα Παιδικά Χωριά SOS διεθνώς προστατεύουν παιδιά σε μια μακρόχρονη, συνεχή και σταθερή βάση που ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζεται και μετά την ενηλικίωση τους. Στην Ελλάδα, το πρώτο Παιδικό Χωριό SOS ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1982.
Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS Πλαγιαρίου είναι το δεύτερο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και λειτουργεί από το 1997. Είναι οικοδομημένο σε μία έκταση 29 στρεμμάτων και αποτελείται από 10 σπίτια οικογενειών SOS για 60 παιδιά, τον Ξενώνα προστασίας και θεραπείας κακοποιημένων βρεφών και νηπίων, βιβλιοθήκες, θέατρο, παιδική χαρά και άλλους διοικητικούς χώρους.
Για περισσότερες πληροφορίες www.sos-villages.gr

Εμάς δεν μας μένει παρά να συγχαρούμε την Piaggio Hellas για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.
Ελπίζουμε να βρει μιμητές!