Η ζωη ειναι μικρη. Ζησε σαν να πεθαινεις αυριο, ονειρεψου σαν να ηταν να ζησεις για παντα


Η τουαλέτα είναι απο τους πιο ιερούς χώρους για έναν άντρα, εκεί κι ο βασιλιάς πάει μόνος του που λένε κι οι παλιοί. Σε αυτόν τον ιερό χώρο λοιπόν, τιμή μου θα ήταν να συνοδέψω κάποιον με αυτό το άρθρό. Με λένε Δημήτρη και σας γράφω απο το αποχωρητήριο του καινούργιου μου σπιτιού που, εδώ και 2 βδομάδες, παλεύω να το νιώσω δικό μου, ακούγοντας “ the xx”.

Νιώθω ένα μπούκωμα. Θα έλεγα τελευταία αλλά θα ήταν ψέμματα. Νευριάζω σε καθημερινή βάση με τη μουσική. Έιμαστε μαλωμένοι. Τα περισσότερα τραγούδια που ακούω με κάνουν να νιώθω σαν ανορεξικό μοντέλο που μόλις έφαγε στα Mac Donald’s. Τα δικά σου μάτια με κάνανε κομμάτια, στων ματιών την άκρη κύλησε ένα δάκρυ, πως να στο πω σ’αγαπώ και το ξέρω κι υποφέρω, εσυ δεν είσαι σαν τις άλλες, ρουφηξέ μου τις μασχάλες. Όλα τα τραγούδια 20 λέξεις, όλα για αγάπη και πόνο. Και αναρωτιέμαι: Δεν έχει κάνεις σε αυτή τη χώρα normal ισορροπημένη σχέση?


Όλοι πίνουν ουίσκυ και πετάνε λουλούδια κλαίγοντας πια? Δεν έχει καταλάβει κανείς ότι το τραγούδι δεν μιλάει για ΣΕΝΑ, μα εφ’όσoν δεν λέει τίποτα ουσιαστικό μέσα, αν θες να σε εκφράζει θα σε εκφράζει? Νιώθω ότι την επόμενη φορά που θα μπω σε αμάξι και θα παίζει κλάψες θα αρχίσω να χτυπάω το ραδιόφωνο και θα ανέβω στην οροφή να δαγκώσω την κεραία.

Δεν καταλαβαίνω πως λειτουργούν πολλές σχέσεις γύρω μου. Έγω εφαρμόζω μια ρίμα του B.D Foxmour(βλ Active Member) από παλιά: μάθε να φτύνεις ότι σου χαλάει τη γεύση. Απλά και λυτά πράγματα και εφαρμόζεται παντού. Κάτι που δεν σου κάνει δεν θα σου κάνει ποτέ, δεν φταίς εσύ, δεν φταίει ο άλλος – άλλη. Δεν ταιριάζεται ρε παιδί μου. Η μαμά σου κι ο μπαμπάς της δεν θα τα φτιάχνανε ποτέ, είσαστε απο διαφορετικές αρχέγονες φυλές που δεν κολάνε τα χνώτα τους, γεννηθήκατε με διαφορετικούς αστερισμούς και η δύναμη που σας πότιζαν τα ζώδιά σας όταν γεννιόσασταν σας κάνανε διαφορετικούς. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. Σημασία έχει ότι δεν ταιριάζετε, και όσο σπαταλάτε και οι 2 ζωή στο να το κάνετε να δουλέψει μόνο την καθημερινότητά σας επιβαρύνετε και νευριάζετε με τον εαυτό σας και τον συντροφό σας για το αυταπόδεικτό. Σταματήστε να ακούτε μαλακισμένα τραγούδια, στείλτε την-τον στη άγια μητέρα που τον γέννησε (που έλεγε και ένας καθηγητής μου στο γυμνάσιο) και πηγαίνετε να ακούσετε καμιά μουσική της προκοπής με καινούργιους ανθρώπους να γνωρίσετε καναν άλλον.