ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2012


Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η Αφροδίτη κάνει μία περατζάδα από τον Ταύρο και εσείς ζηλεύετε λιγάκι, αλλά επειδή είστε καλά παιδιά θα σας περάσει γρήγορα. Έτσι θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, αλλά και με την ερωτική σας ζωή που χρήζει βελτίωσης.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαϊου)

Ο Δίας (ο οποίος θυμίζει λίγο από… Στρος Καν) έχει ραντεβού με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, πράγμα που αν το εκμεταλλευτείτε, θα βγείτε κερδισμένοι. Προσωπικά, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, μπορούν να διευθετηθούν με σωστό χειρισμό και καλή διάθεση.

 

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)

Τον τελευταίο καιρό έχετε καταβάλει τόσο σημαντικές προσπάθειες για να πετύχετε τους στόχους σας, που σας λυπήθηκαν μέχρι και τα άστρα και πλέον… κάτι αρχίζει να γίνεται. Επειδή όμως εξακολουθείτε να είστε ψιλό… Μητσοτάκηδες, καλό θα είναι να κρατάτε και μια «πισινή». Στα αισθηματικά συνεχίζουν τα «μποφόρια».

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Προσοχή στον τομέα της εργασίας και της οικογένειας. Τα πράγματα είναι λιγάκι δύσκολα και αν τα βάλετε με λάθος ανθρώπους, θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα. Μικρή βελτίωση αναμένεται μετά τις 15 του μηνός (ούτε τον καιρό να σας έλεγα).

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Το 2012 μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά ο Μάρτιος είναι ο μήνας σας και πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Θέματα επαγγελματικά, νομικά, οικονομικά ή ακόμα και ταξίδια ή εκδρομές, μπορούν να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι στο χέρι σας!

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Προσοχή στα χρήματά σας (όσα έχουν μείνει τέλος πάντων). Πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά, σκεφτείτε το τουλάχιστον και δεύτερη φορά. Κατά τα άλλα τα πράγματα θα είναι μέτρια, ενώ υπάρχει και η περίπτωση να δείτε ένα θέμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό, να βρίσκει λύση.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Έχετε ακούσει το τραγουδάκι που λέει «Θα ’μαι καλό παιδί κι άριστος μαθητής»; Ε! Αυτό πρέπει να κάνετε, τουλάχιστον έως τα μέσα Μαρτίου. Αποφύγετε συγκρούσεις και αντιθέσεις όπως οι πολιτικοί την τιμιότητα ή όπως ο διάολος το λιβάνι (το ίδιο είναι).

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Για εσάς το σύνθημα του Μαρτίου είναι: «Χαλλλλαρά»! Όσο πιο ήρεμοι είστε, τόσο πιο αποτελεσματικά θα ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις που θα παρουσιαστούν τον Μάρτιο και κυρίως το πρώτο δεκαπενθήμερο. Στα αισθηματικά τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ξεχειλίζετε από ενέργεια και αισθάνεστε ικανοί για τα πάντα. Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο αισθάνεστε, αλλά και είστε ικανοί να επιτύχετε τους στόχους σας. Το σημαντικό στην περίπτωσή σας, είναι οι στόχοι να είναι σοφά και προσεκτικά επιλεγμένοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Τον Μάρτιο παίξτε άμυνα και φροντίστε για τη διατήρηση των κεκτημένων. Ψυχραιμία, υπομονή και κατανόηση θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε και τις πιο αντίξοες καταστάσεις. Αποφύγετε εντάσεις, αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει μια σοφή παροιμία. Έτσι και για εσάς, ο Μάρτιος είναι ο μήνας που απαιτεί προνοητικότητα, αλλά και δραστηριοποίηση.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ηρεμήστε και μην αγχώνεστε. (Ξέρω πως όλοι το ίδιο λέμε… ο ένας στον άλλο, αλλά εσείς φαίνεστε να το παρακάνετε λιγάκι). Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι φαίνονται και μόνο το δικό σας υπερβολικό άγχος, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει και να σας κουράσει.