Ενας ευνουχος Γατος

 Πριν λίγες μέρες πήρα τη δύσκολή απόφαση να στειρώσω τον Νιάου μου, όχι επειδή με ενοχλούσαν οι ορμές του, ούτε επειδή “φοβόμουν μη μου φύγει” – την κλασική πιπίλα όλών όσων δεν μπορούν να θέσουν έναν τεκμηριομένο λόγο υπέρ της στείρωσης – αλλά γιατί ζω σε διαμέρισμα του Κέντρου και το άμοιρο γατάκι υπέφερε κάθε που είχε οίστρο. Συχνά παραλληρίζω τον Νιάου με τον μέσο άντρα..

Ο άντρας είναι Ον κοινωνικό, ζει σε αγέλη που ονομάζεται “με τα παιδιά” και του αρέσει ο ποδόγυρος ανεξαρτήτου εμφάνισης/ηλικίας/επιπέδου. Όσο ανεξάρτητος και αν δείχνει, είναι κατά βάση Ον μονογαμικό, όμως η πολυγαμία είναι για εκείνον μέσο αναζητήσης για τη Μια που είναι αρκετά άξια να κυοφορήσει τον σπόρο του έρωτα – συνήθως είναι εκείνη που θα τον ανεχτεί περισσότερο από κάθε άλλη ή εκείνη που θα του κάνει τη ζωή δύσκολη βάζοντας τον σε τάξη (τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι).

Πως όμως ένας άντρας καταφέρνει να ευνουχίζεται μέσα στη σχέση;

Η γυναίκα από την άλλη είναι Ον προορισμένο να κάνει οικογένεια ή τουλάχιστον αυτό της πλάσαρει η κοινωνία από την εποχή των σπηλαίων, που ο Νεάντερταλ άντρας πήγαινε για κυνήγι και την άφηνε πιστή Πηνελόπη να φυλαέι το σπιτικό τους. Και εδώ έρχεται η σύνδεση με όσα σας έλεγα παραπάνω για την αγέλη του άντρα. Μπορεί να έλεγε ότι πάει για κυνήγι αλλά δεν αποκλείεται να άραζε σε τίποτα θαμνάκια για πρωτόγονο Freddάκι και να έπαιζε κανένα τάβλι ή πεντόβολα ή ό,τι άλλο είχανε οι τύποι τότε. Έτσι, από αρχαιοτάτων χρόνων οι γυναίκες στολίζουν τους άντρες με τον τίτλο του Βασιλιά Ψεύτη.

Η σύγχρονη γυναίκα, λοιπόν, μετά από τόσους αιώνες καταπίεσης ήρθε με σκοπό να δαμάσει τον άντρα, να τον χαλιναγωγήσει και τέλος, να τον δέσει εκείνη σε έναν φούξια μεταξωτό φιόγκο και να τον πάει στην σπηλιά της! Κι με αυτό ακριβώς τον τρόπο ο σύγχρονος άντρας καταλήγει σκυλάκι του καναπέ να δίνει αναφορά για το πόσες φορές πιάνει τα @@ του την ημέρα, εκείνος το δέχεται γιατί μάλλον νιώθει ενοχές για την άσωτη ζωή που έκανε πριν τη γνωρίσει ή φανταζέται ότι έκανε, και μετά επέλχεται ο ευνουχισμός, μια ευγενική χορηγία και των δύο. Παιδία ας χαλαρώσουμε 🙂 Ο άντρας είναι άντρας, θέλει να βγει με τους φίλους του να μιλήσει για μπάλα ή για γκόμενες που δεν θα έχει ποτέ και η γυναίκα από την άλλη θέλει να ξοδέψει ώρες μπροστά στον καθρέφτη της μιλώντας παράλληλα στο τηλέφωνο με τη φίλη της, καθώς φτιάχνει τα νύχια της και μιλάει για ζώδια.

Ο προορισμός της γυναίκας είναι να κάνει οικογένεια.

Ο προορισμός του άντρα ερευνάται ακόμα (όπως η ύπαρξη του σωματιδίου Higgs).

Δεν είναι κακό να είμαστε διαφορετικοί αυτή δεν είναι άλλωστε και η όλη μαγεία γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις;!;!

 Υ.Γ.: Σωματίδιο Higgs είναι το δομικό στοιχείο όλων των πραγμάτων του Σύμπαντος, γνωστό και ως το σωματίδιο του Θεού. Η ύπαρξη του ερευνάται ακόμα και σήμερα.

Αγάπη από Glitter,

Bizzy Boo

Να με ενοχλείτε καλέ

mcbizzyboo@gmail.com

http://www.facebook.com/mcbizzyboo

http://www.twitter.com/mcbizzyboo

Η σχέση σας προωθείται… Http://hsxeshsasprow8eitai.tumblr.com