FREEDAY… ο κοσμος να χαλασει!

Κάθε παρασκευή είμαστε στον κόσμο μας…
Βολτάρουμε με την ψυχή μας και καλοπερνάμε, ο κόσμος να χαλάσει!
Πόσο μάλλον αυτή την παρασκευή (21/12/12), που γίνεται το τελευταίο freeday για το 2012 και είναι ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ και ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ, το δίχως αύριο δηλαδή!
Στολιζόμαστε αναβάτες και ποδήλατα, φέρνουμε μαζί μας τρόφιμα & μεταχειρισμένα δώρα σαν άλλοι ΑγιοΒασιληδες και πάμε να βολτάρουμε ανθρώπινα…
Στο τέλος της βόλτας θα μας περιμένει και μια έκπληξη, μα τι έκπληξη! Η καλύτερη και πιο σωτήρια θέα στην Αθήνα!
Καλή χρονιά λοιπόν με ευχή το μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έκαναν αυτή την βόλτα ξεχωριστή στην ζωή τους, και τις πιο πηγαίες ευχές μας για υγεία, χαρά και πολλά χιλιόμετρα.
Τα λέμε στους δρόμους ή ότι περισσέψει Τέλος Πάντων!

*******ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ******
Συμπληρωματικές πληροφορίες για την Χριστουγεννιάτικη αυτή βόλτα: Προορισμός χωριό SOS Βάρης.
1/ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ!
181212 freeday 1Λένε ότι τα Χριστούγεννα είναι η μαγική διάθεση μέσα μας, αυτό το μεγάλο χαμόγελο έξω μας, η όρεξη να προσφέρουμε να βοηθήσουμε τους φίλους μας, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους, γνωστούς και αγνώστους! Χριστούγεννα είναι η διάθεση να στολίσουμε το σπίτι μας, το τζάκι, το σαλόνι, το…ποδήλατο μας (όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος!)
Ας στολιστούμε λοιπόν με “στυλ γιορτινό” και ας ξεχυθούμε να γεμίσουμε με γλυκιά ενέργεια τους δρόμους της Αθήνας -αφού άλλωστε θα είναι και η τελευταία μέρα του κόσμου !(ΜΆΓΙΑΣ-21/12/2012).. 😛

2/ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ SOS
Κρίση? Ναι, κρίση…
Αλλά εμείς την Παρασκευή ζεσταίνουμε τις καρδιές μας, γινόμαστε μια ακόμα πιο ενωμένη παρέα και πάμε να μεταφέρουμε το μήνυμα πως, παρά τις δικές μας δυσκολίες, δεν παύουμε να νοιαζόμαστε για κάποια παιδιά που χρειάζονται την αγάπη μας.
Για τρίτη συνεχή χρονιά οι συμμετέχοντες στο FREEDAY μαζεύουν τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά του παιδικού χωριού SOS της Βάρης, στέλνοντας το μήνυμα πως οι δυσκολίες δεν είναι σε θέση να μας λυγίσουν και πως με αγάπη, γέλιο και με το να γινόμαστε ένα κάθε Παρασκευή φτιάχνουμε τη μαγική συνταγή του αντίδοτου σε όλα όσα περνάμε.
Φέτος το παιδικό χωριό SOS θα είναι και ο προορισμός μας, και όσοι θέλουν θα μπορούν να μεταφέρουν ως εκεί όσα θέλουν να δώσουν. Λόγω στενότητας χώρου, είναι αδύνατο να ανέβουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα στο χωριό, έτσι η στάση θα γίνει λίγα μέτρα πιο κάτω και θα ανηφορίζουμε κατά μικρές ομάδες.
Το χωριό φιλοξενεί 70 παιδιά ηλικίας 2 έως 16 ετών!!
Στην πλατεία από τις 21:00, μία ώρα πριν ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη βόλτα μας, θα βρίσκεται το φορτηγάκι του χωριού για να μαζέψει παιχνίδια, επιτραπέζια, κούκλες και ότι παιχνίδι μικρό ή μεγάλο μπορεί να φέρει ο καθένας μας!
ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΟΣΠΡΙΑ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΜΕΛΙ που τόσο τα έχουν ανάγκη. Ένα πακέτο μακαρόνια είναι μια μεγάλη βοήθεια για αυτούς τους ανθρώπους που ολόψυχα αφιερώνουν τον εαυτό τους σε αυτά τα παιδιά.

3/ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟ ΤΕΛΟΣ!
181212 Freeday_2…για αυτή την τελευταία μας βόλτα μιας και η συντέλεια πλησιάζει έπρεπε να κατακτήσουμε κάτι θεαματικά μοναδικό! Τι καλύτερο από ένα μοναδικό και πανύψηλο στόχο ακόμη απάτητο: ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ! Εκεί θα δούμε όλοι μαζί τον κόσμο να διαλύεται και θα γράψουμε ένα ημερολόγιο ώστε κάποιοι μετά από χιλιάδες χρόνια να βρουν…
4012 μ.χ: Πλανήτης Ουρανός, αρχηγείο παρακολούθησης πλανητικών κινήσεων : Απόσπασμα από ένα διασωθέν ημερολόγιο:”… ΜΑΓΙΑΣ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ… 21/12/2012!
Παρασκευή 02:30 το βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου: …το τέλος πλησιάζει… η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει… η γη δονείται… αμετανόητοι ποδηλάτες σκαρφαλώνουν με πάθος στο τελευταίο απάτητο φρούριο για το freeday
Η απόλυτη ομορφιά από το ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα την απόλυτη καταστροφή *”ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!”
*το freeday (και το STREET – και το STREET) δεν φέρει καμία ευθύνη αν δεν καταστραφεί ο κόσμος τελικά.
(Πηγή: Freeday)