1η Ποδηλατικη Αιμοδοσια

Έπειτα από μία, κοπιαστική είναι η αλήθεια, ιντερνετική διαπραγμάτευση αποφασίσαμε να οργανώσουμε την πρώτη ποδηλατική αιμοδοσία…

Στις 16 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30, όλοι εμείς που αγαπάμε το ποδήλατο και μπορούμε να δώσουμε αίμα, θα συγκεντρωθούμε στους “Φίλους του Ποδηλάτου” που βρίσκεται εκατό μέτρα από το σταθμό του Θησείου στην οδό Επταχάλκου 3 και στις 11:00πμ ακριβώς θα ξεκινήσουμε για το Νοσοκομείο Γεννηματάς (Λ. Μεσογείων 154) που έχει άπλετο χώρο στο εσωτερικό του για να παρκάρουμε τα ποδήλατά μας.
Θα παραμείνουμε εκεί κάποια ώρα μετά την αιμοδοσία για να μπορέσουμε για να συγκρίνουμε τα ντεραγιέ μας, να συζητήσουμε για το ποιος έχει την καλύτερη σέλα, να φάμε πατατάκια και ξηρούς καρπούς ώστε να ανέβει η πίεση και να μπορέσουμε στη συνέχεια να φύγουμε με ασφάλεια. Όποιος δεν έρθει με το ποδήλατό του μπορεί να πάει απ’ ευθείας στο κέντρο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου και να μας κρατήσει μία καλή θέση.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Για συμμετοχές και σχόλια εδώ

BAΣIKOI KANONEΣ:
1. τρώμε καλό πρωινό, πάμε ξεκούραστοι (όχι κατευθείαν από ξενύχτι με ξύδια….), πάμε ΧΑΛΑΡΑ ώστε να μην ανεβάσουμε πίεση.
2. Όσοι είναι ή αισθάνονται ασθενείς ας μην δώσουν αίμα (ακόμα και απλό συναχάκι αν έχουν…) μπορούν όμως να έρθουν για παρέα.
3. επίσης δεν θα πρέπει να έχουμε πάρει φαρμακευτική αγωγή (ούτε ασπιρινούλα) για τις προηγούμενες 10 περίπου ημέρες.
4. επίσης αν έχετε κάνει πρόσφατα εξαγωγή δοντιού, έχετε χτυπήσει τατουάζ, έχετε ταξιδέψει σε “επικίνδυνες” χώρες με μολυσματικές ασθένειες, …. πάλι καλό θα ήταν να απέχετε.

Πηγή: www.podilates.gr