Πρωτο Gaming Festival στην «Τεχνoπολις»

Μη λείψει κανείς από το 1ο Gaming Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.
Microsoft, Sony, CD Media, είναι μερικές από τις εταιρείες οι οποίες θα παρουσιάσουν στο κοινό τις τελευταίες hardware και software προτάσεις τους σε έναν ενιαίο χώρο με πολλά happenings, παρουσιάσεις και φυσικά δώρα, τα οποία περιλαμβάνουν πρόσφατα multiplatform releases και gaming gear! PC gaming, console gaming, portable gaming θα δώσουν το παρών, καλύπτοντας τόσο το hardcore όσο και το casual κοινό.

Στα πλαίσια του Gaming Festival θα διεξαχθούν tournaments στα games: League of Legends, FIFA 13, Street Fighter X Tekken, Tekken Tag Tournament 2 και DOA 5 με έπαθλα χρηματικά ποσά, games και περιφερειακά.
Στην κεντρική αυλή της Τεχνόπολις θα στηθεί ένα Gaming Stage 150 τετραγωνικών μέτρων με LED γιγαντοοθόνη, στο οποίο θα λάβουν χώρα μοναδικά gaming events και παρουσιάσεις, με αποκορύφωμα την τέλεση του τελικού του League of Legends με απευθείας μετάδοση από την οθόνη και live hosting!


ΕΛΑ – ΠΑΙΞΕ – ΚΕΡΔΙΣΕ!

Gaming Festival, the ultimate gaming experience!
«Τεχνόπολις», Αίθουσα «Κων/νος Καβάφης» (Κτίριο «Δ7») και στην Κεντρική Αυλή , Πειραιώς 100, Γκάζι.

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 9 Νοεμβρίου: 16.00 – 22.00
Σάββατο 10 Νοεμβρίου: 10.00 – 22.00
Κυριακή 11 Νοεμβρίου: 10.00 – 22.00
Τιμή εισόδου: 5 ευρώ
Πληροφορίες: www.gamingfestival.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9949719