Η ΤΟΥΡΤΑ

Μια γλυκιά εικόνα σε ένα σκληρό περιβάλλον.
Μια τούρτα στο δρόμο, στο κλουβί, στο σχολείο, στο επιστημονικό εργαστήριο, στο κέντρο περίθαλψης, στο δάσος…
20 χρόνια, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι όπου τον καλεί η φύση.
Σε κάθε περιβάλλον, όσο σκληρό και υποβαθμισμένο, όσο δύσκολο και απαιτητικό, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι παρόν με μοναδικό σκοπό την προστασία και διαχείριση των πολύτιμων εθνικών φυσικών μας πόρων.
Ο συμβολισμός είναι μια τούρτα γενεθλίων για τα 20 χρόνια επιτυχημένης δράσης της πιο αξιόπιστης ελληνικής περιβαλλοντικής οργάνωσης, με βάση δημοσκοπική έρευνα σε όλη την Ελλάδα.
Παρά τον ιδρυτικό του σκοπό, τη λήξη του εθίμου της αρκούδας χορεύτριας, που ίσως τώρα ακούγεται μακρινό και ξεπερασμένο, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ προχώρησε σε περιβαλλοντικές και φιλοζωικές δράσεις και επιτυχίες σε όλη την Ελλάδα.
Με δεδομένη τη μεγάλη ανάγκη οικονομικής και ηθικής υποστήριξης αυτής της πολυεπίπεδης περιβαλλοντικής δράσης, σε μια εποχή αρνητικών μηνυμάτων και ανυπέρβλητων δυσκολιών, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ προσδιορίζεται ως η θετική δύναμη διατήρησης και ανάδειξης των πολύτιμων και σπάνιων φυσικών πόρων της χώρας μας.
Ευχηθείτε Χρόνια Πολλά στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ και χαμογελάστε κάθε φορά που ακούτε για μια αρκούδα, βλέπετε ένα δέντρο να μεγαλώνει ή περπατάτε στο δάσος.
Υποστηρίξτε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ και ακολουθήστε τον… WWW.arcturos.GR