2ήμερο Group Personal Training

Το Studio Personal Training της Sportview σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό σύστημα Ultimate σας προσκαλλούν σε ένα 2ήμερο γνωριμίας με τα νέα τμήματα σε group Personal Training στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου.
Το Σεπτέμβριο του 2006 η Sportview συστάθηκε από νέους ανθρώπους (Καθηγητές Φυσικής Αγωγής & Φυσικοθεραπευτές) με αγάπη για τον αθλητικό χώρο και με όραμα την ανάπτυξή και την εξέλιξη του στον Ελλαδικό χώρο δια μέσου των δραστηριοτήτων της. Εξειδικευμένοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που αφοσιώνονται στον κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσωπικά προγράμματα, παρακολούθηση, μετρήσεις, διάφοροι μεθόδοι εκγύμνασης ανάλογα με τις προτιμήσεις των ασκούμενων, συνεργασίες με επαγγελματίες στο χώρο της Διατροφολογίας κ΄ Ιατρικής για καλύτερη και ασφαλέστερη εκγύμναση του καθενός από εσάς, ειδικές ομάδες αθλουμένων όπως υπέρβαροι, κατόπιν τραυματισμού(ειδικά προγράμματα αποκατάστασης), εγκυμονούσες, καρδιοπαθείς, διαβητικοί, γ’ ηλικία.

Στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Studio Personal Training Sportview, θα παρουσιαστούν θεματικές ενότητες:
Pilates for beginners – Advanced mat pillates – Lower body pilates – Προπόνηση σε Σταθμούς – Κυκλική Προπόνηση – Functional Training – Μυϊκή Ενδυνάμωση – Cardio – Aerobics

Τα μαθήματα θα εκτελούνται σε ομάδες (έως 5 άτομα) και θα είναι διάρκειας 50 – 80 λεπτών. Η τιμή θα είναι 7€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%
Τηλεφωνική κράτηση στο 210 8065842 είναι απαραίτητη τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη του μαραθωνίου, για να υπάρξει σωστή τοποθέτηση στα ολιγομελή τμήματα.