Χαμενος συνδετικος κρικος

Μετά από έρευνες δεκαετιών οι επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι όταν βρέθηκαν μπροστά σε έναν πληθυσμό εννέα εκατομμυρίων περίπου θηλαστικών, τα οποία αποτελούν την άμεση και πάνω από όλα ζωντανή, σύνδεση του ανθρώπου με τους μακρινούς προγόνους του.
Η σημαντική αυτή ανακάλυψη έγινε στη νοτιοανατολική Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή όπου η Ευρωπαϊκή ήπειρος συνορεύει με την Ασία.
Τα θηλαστικά αυτά έχουν ύψος λίγο μικρότερο από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο, είναι μελαμψά, τριχωτά και μιλούν μία ακατάληπτη και περίεργη γλώσσα. Η γραμματική και το συντακτικό τους είναι σχεδόν ανύπαρκτο ενώ η γραφή γίνεται μέσω ενός συνονθυλεύματος λατινικών και αρχαίων ελληνικών χαρακτήρων (κάτι που ο ίδιος ο πληθυσμός τα ονομάζει “greeklish”).
Κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που αποδεικνύουν την πλήρη παύση της εξέλιξης αυτών των ανθυπάνθρωπων (όπως ονομάστηκαν από τους επιστήμονες) είναι ιδιαίτερα σημαντικά και προκαλούν καίρια ερωτήματα.

Ως θηλαστικά ζουν και αναπαράγονται όπως και οι άνθρωποι, αλλά ο κοινωνικός τους ιστός είναι στην πραγματικότητα πολύ διαφορετικός από ότι στις εξελιγμένες πολιτισμικά κοινωνίες. Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του υποκειμένου της μελέτης είναι η απόλυτη άποψη πως είναι πιο σημαντικός και πιο έξυπνος από όλους τους υπόλοιπους. Έτσι σε κάθε κοινωνική επαφή προσπαθεί να επιδείξει και να αποδείξει αυτή την άποψη.
Δεν περιμένει ποτέ σε σειρά για να εξυπηρετηθεί, ενώ αν και έχει τις στοιχειώδεις ικανότητες χειρισμού οχημάτων, οδηγεί – παρκάρει και συμπεριφέρεται με τρόπο πρωτοφανή και απάνθρωπο. Ακόμη και ο τρόπος που διασκεδάζει είναι περίεργος και ιδιαίτερος. Αρέσκεται στο να συχνάζει σε κλειστούς χώρους όπου καταναλώνει μεγάλες ποσότητες παραποιημένου αλκοόλ, εξαπολύει άνθη και ακούει ήχους εξ ανατολών οι οποίοι προέρχονται από έναν συγγενικό λαό, ο οποίος είχε υπό την κατοχή του το συνδετικό κρίκο για περίπου τετρακόσια χρόνια. Το περίεργο μάλιστα είναι πως ενώ οι ανθυπάνθρωποι διαλαλούν όπου σταθούν και όπου βρεθούν την αντιπάθειά τους για αυτό τον πολιτισμικά ανύπαρκτο γειτονικό λαό, κάνουν όμως ότι μπορούν προκειμένου να λειτουργούν όπως ακριβώς και αυτοί, ακούγοντας ίδια τραγούδια και βλέποντας στην τηλεόραση εκπομπές που παράγονται στην εν λόγω χώρα.

Ιδιαίτερος είναι και ο τρόπος που λειτουργεί το κατ’ ευφημισμόν κράτος τους. Πρόκειται για έναν χαώδη μηχανισμό, πλήρως αναποτελεσματικό και προβληματικό. Η πληθώρα νόμων και κανονισμών παρακάμπτεται από τα αντίστοιχα «παραθυράκια» όπως τα ονομάζουν οι ίδιοι οι ιθαγενείς. Οι κυβερνώντες ψεύδονται συστηματικά και κατασπαταλούν τη δημόσια περιουσία, ενώ ο συνδετικός κρίκος ασχολείται με τα καμώματα των τοπικών αηδών και με το υποτυπώδες ποδοσφαιρικό στερέωμα, το οποίο ονομάζουν «πρωτάθλημα» και όπως κάθε τι στην περιοχή, αποτελεί κακή αντιγραφή παρεμφερών αθλητικών γεγονότων εκ δυτικών και φυσικά διέπεται από τις ίδιες παθογένειες όπως αυτές του υπόλοιπου κράτους.
Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως ενώ έχουν δικαίωμα ψήφου, το κατασπαταλούν ψηφίζοντας επί σειρά ετών μεγαλοαπατεώνες πολιτικούς, ακλουθώντας μάλιστα την αρχή «σόι πάει το βασίλειο» και δίνοντας την εξουσία με οικογενειοκρατικά κριτήρια.
Μαζί τους ζει και μια μικρή ομάδα ανθρώπων, υπολογίζονται σε λιγότερο από ένα εκατομμύριο άτομα, οι οποίοι ενώ διατηρούν την ίδια εθνική ονομασία, φαίνονται να ανήκουν σε ένα τελείως διαφορετικό είδος και πιθανότατα να είναι οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων που ζούσαν στην περιοχή. Πρόκειται για ανθρώπους που φυσικά δυστυχούν υπό το συντριπτικό αριθμητικό πλεονέκτημα των ανθυπάνθρωπων και κάθε προσπάθεια που κάνουν για να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωή όλων, φυσικά και πέφτει στο κενό.



Η πρόσφατη αυτή ανακάλυψη παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και οι επιστήμονες επισημαίνουν πως θα πρέπει να συνεχίσουν την παρατήρηση για αρκετά ακόμα χρόνια, καθώς και να διεξάγουν πειράματα, προκειμένου να ανακαλύψουν όλες τις πτυχές της ζωής αυτού του ανθρωποειδούς το οποίο σημειωτέων ο μικρός πληθυσμός των Ελλήνων, το ονομάζει ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!