Καθε Δευτερα ερωτευομαι

Από Δευτέρα, λοιπόν, ένας νέος έρωτα ξεφυτρώνει στην πόρτα σου και εσύ δε μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να πέσεις με τα μούτρα σε αυτή τη νέα περιπέτεια που κατ’ εσέ «Ήρθε για να φωτίσει τη ζωή σου». Η εβδομάδα περνά και εσύ δε σταματάς να κάνεις βαρυσήμαντες δηλώσεις τύπου: είναι αυτό που έψαχνα, είμαι ερωτευμένος/-η, σε θέλω πολύ κ.α. ζαλίζοντας όλο τον κόσμο γύρω σου. Όταν έρχεται όμως η Παρασκευή κάτι έχει αλλάξει μέσα σου ή μάλλον κάποιος δε σηκώνει τα τηλέφωνα -βλ. Προωθησάκιας- (κατάλαβε ότι είσαι παιδάκι μου παρανοϊκό), με όλες αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης όλη την εβδομάδα, και δεν απαντά πια στις κλήσεις σου και αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος από τον ίδιο άνθρωπο που βιάστηκες να βαπτίσεις «άλλο σου μισό».
Τα βάφεις μαύρα πέφτεις σε βαθιά μελαγχολία, κλείνεσαι μέσα Παρασκευάτικα (μην ξεχνάμε και τη βαρύτητα της μέρας ε;!;), δεν απαντάς ξαφνικά στους φίλους σου που τους έχεις πρήξει όλη τη βδομάδα με τον κεραυνοβόλο έρωτα σου και περιμένουν να σε δουν από κοντά μια γ@*^νη Παρασκευή και όλα αυτά για κάποιον που ούτε μια βδομάδα δεν ξέρεις.. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ! Μη γίνεσαι ανέκδοτο.
Όχι βέβαια δε θα γίνεις ανέκδοτο.. γιατί ήρθε το Σάββατο! Το ξημέρωμα με βρήκε κοιμησμένο στον καναπέ το σπίτι να βρομάει τσιγάρα και αλκοόλ σαν την ανάσα σου, σηκώνεσαι ψάχνεις να δεις αν είχες καμιά κλήση, δεν είχες τίποτα από το πρώσοπο που σε ενδιαφέρει τουλάχιστον, ψάχνεις το facebook τίποτα..πας στο ντουζ να ξεπλύνεις την ντροπή σου. Εκεί όπως πέφτει το νερό καψουρίζεις (γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει), όμως λες στον εαυτό σου να το ξεπεράσει.. βγαίνεις για απογευματινή εξομολόγηση στην παρέα.
Οι φίλοι σου τι να σου πουν που είσαι τέτοιο σούργελο J απλά ακούνε να κλαίγεσαι και σε οργανώνουν για το Σαββατόβραδο (το Σάββατο δε χωράνε στεναχώριες μάναμ).
Τώρα είσαι στο club με την παρέα σου πίνετε, φωνάζετε, χορεύετε, πειράζετε γκομενάκια.. και εκεί που έχεις ξεχαστεί εντελώς για το πως πέρασες την χθεσινή «πονεμένη» νύχτα σε προσεγγίζει μια το επόμενό θύμα σου! Η ανατολή της Κυριακής σας βρίσκει μαζί να ανταλλάσετε παθιασμένα φιλιά και τηλέφωνα, την υπόλοιπη μέρα κοιτάς να ξεμεθύσεις ενώ παράλληλα κάνεις προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας με το «άλλο σου μισό» και όταν αυτές αποτυχαίνουν στέλνεις το μήνυμα έκτακτης ανάγκης στο νουμεράκι που αποκόμισες από το περασμένο βράδυ. Ξημερώνει η Δευτέρα της νέας εβδομάδας, εσύ αναπολείς το *σέκσι* Σαββατόβραδο και έχεις διαγράψει οτιδήποτε αρνητικό είχε το Π/Σ/Κ που πέρασε, όταν ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο.. είναι το «άλλο σου μισό» ή μάλλον ότι περίσσεψε από αυτό από την προηγούμενη εβδομάδα, σου εξηγεί ότι κάτι έτυχε και έλειπε, μια δικαιολογιά που δεν ακούς καν γιατί είσαι αλλού, σου ζητάει να βρεθείτε λες ότι δεν έχεις χρόνο, κλείνεις και καπάκι καλείς τον νέο σου έρωτα! Έτσι!! Μη χάνουμε χρόνο! Και η εβδομάδα πάει φτου και από την αρχή 😀
Πφφ αλήθεια με κούρασε αυτή η ιστορία, μα να μη χαλαρώνει καθόλου αυτό το παιδί, να μην μπορεί να εστιάσει στο τι θέλει να έχει ή να μην έχει στη ζωή του.
Αγάπη από Glitter, Bizzy Boo