ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΥΡΑΝΟ

Αν θες να αλλάξεις ουρανό, έχε υπόψιν σου ότι το ΚΤΕΛ δε βολεύει και τόσο, όχι τίποτα άλλο το έχω δοκιμάσει ήδη και δε χρειάζεται να κάνουμε διπλούς κόπους. Και να πεις πως δεν είχα υπολογίσει πως με πειράζουν τα ταξίδια με λεωφορείο… όλα τα είχα σκεφτεί κι όμως παραμυθιάστηκα σαν σχολιαρόπαιδο μέσα στη δίψα μου να δραπετεύσω σε έναν άλλο κόσμο.
Σάμπως, αυτός ο άλλος ουρανός ξέρω στα αλήθεια ότι θα είναι καλύτερος από αυτόν που τώρα αερίζω τα μυαλά μου, όλα είναι ρευστά και πιθανά.
Εσύ σε τι ποντάρεις; Γιατί η Ζωή θέλει ρίσκα για να είναι δική σου σαραβαλάκι (λέει και η μαμά μου)! Για μερικούς ανθρώπους είναι πιο εύκολο να διεκδικήσουν κάτι ανούσιο… όπως μια μπάλα σε ένα γήπεδο, παρά τον έρωτα, θα μου πεις «γιατί μερικές φορές και έρωτας δε μοιάζει ανούσιος μπροστά στα προβήματα της ζωής;» τι να σου πω; απλά θα συμφωνήσω, όπως κάνω πάντα στο τέλος, κουνόντας το κεφάλι αρνητικά! Ο έρωτας είναι έρωτας, όσα προβλήματα και αν υπάρχουν όταν έρθει αυτός είναι το κυρίαρχο πρόβλημα σου, τα άλλα πάνε δεύτερα.
Σε έναν ιδανικό κόσμο, λοιπόν, θα μπορούσαμε να αλλάξουμε ουρανό ακόμα και με ΚΤΕΛ, θα παίζαμε μπάλα για να λύσουμε τα προβλήματα μας και ο έρωτας θα ήταν ένα χάπι που θα μας έκανε super ήρωες.
Ελπίζω να σας κατατόπισα!