ΕΛΛΗΝΑΣ vs NEO€LLINA

ΕΛΛΗΝΑΣ
Ο Έλληνας του μήνα δεν είναι άλλος από τον συγκλονιστικό 77χρονο, ο οποίος αυτοκτόνησε στην πλατεία συντάγματος.
Εκεί ο συνταξιούχος, μην μπορώντας να αντέξει την τραγική κατάσταση στην οποία επρόκειτο να περιέλθει, λόγω του μνημονίου και της πολιτικής που ακολουθούν όλα τα κόμματα της βουλής(;) των Ελλήνων, έβαλε τέλος στη ζωή του αφήνοντας το παρακάτω σημείωμα.
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι΄αυτήν. Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το Καλάσνικοφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την διατροφή μου. Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (Πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου).»
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Όσοι έχουν σκοπό να αφαιρέσουν τη ζωή τους, δεν πρέπει σε καμία απολύτως περίπτωση να το πράξουν. Χίλιες φορές (μεταφορικά) να “πάρουν στο χέρι το Καλάσνικοφ”, (μπας και μας σώσουν κιόλας)!

Neo€llinas
Ε, όπως είναι απολύτως φυσικό, neo€llinas του μήνα είναι ο αγαπημένος μας… Άκης!
Ο Μπαρμπα Άκης μας είναι πολύ συμπαθής.
Αποδεικνύει πως “τρώγοντας έρχεται η όρεξη” και πως όσα χρήματα και να έχεις δεν σημαίνει πως αυτομάτως αποκτάς και αξιοπρέπεια. Ο Ακούλης μας είναι η βιτρίνα και το πραγματικό πρόσωπο του πολιτικού μας συστήματος.
Με το ηθικό του ανάστημα, τη λεβεντιά του και το περίσσιο θάρρος του, δείχνει με ποιο τρόπο μας κυβερνούν οι Έλληνες πολιτικοί.
Οφείλουμε λοιπόν να τον ευχαριστήσουμε και να δηλώσουμε ανερυθρίαστα πως αυτό το μήνα κερδίζει με το υποβρύχιό του (συγγνώμη… με το σπαθί του, εννοώ) τον τίτλο του Neo€llina!